Leuk! Auto Indumij showrooms op afspraak open
Showrooms Auto Indumij vanaf 3 maart op afspraak weer open

Plan nu online jouw bezoek

Goed nieuws!  Showroombezoek op afspraak is nu weer toegestaan in winkels en showrooms. Dit is een van de versoepelingen die demissionair premier Rutte heeft aangekondigd. De afspraak moet minimaal vier uur van tevoren zijn gemaakt, er mogen maximaal twee klanten per verdieping worden ontvangen en een bezoek duurt minimaal tien minuten.  

Of je nu uitgebreid kennis wilt maken met de nieuwste Renault modellen, een proefrit wilt maken of op zoek bent naar een Top Occasion,  je bent op afspraak van harte welkom bij één onze vestigingen. Om een afspraak te maken kun je rechtstreeks contact opnemen met de Auto Indumij vestiging van jouw keuze. Of plan via onderstaande button online jouw bezoek. Wij kijken uit naar je komst! 

 

Plan jouw showroombezoek

Vanzelfsprekend hebben we voor jou en onze veiligheid een groot aantal maatregelen genomen waarmee we een verdere verspreiding  van het virus proberen te beperken. Op onze info pagina vind je hierover meer informatie. 

 

Liever een proefrit vanuit huis of kantoor maken? 

Ook dat is vanzelfsprekend mogelijk. Onze verkoopadviseur komt graag bij je langs. Een proefrit aan huis of op kantoor is met de meeste Renault modellen op afspraak en binnen straal van 50 km van een Auto Indumij vestiging in principe altijd mogelijk. Mochten wij niet over het gewenste model of uitvoering beschikken dan zoeken we samen naar een passend alternatief. Uiteraard zijn aan een proefrit op locatie voor jou geen kosten verbonden en nemen we uitgebreide beschermende maatregelen op het gebied van hygiëne. En heb je je keuze gemaakt, dan leveren wij jouw nieuwe aanwinst kostenloos bij je thuis af. 

 

PLAN JOUW PROEFRIT OP LOCATIE

Clio Life € 269,- pm

Auto Indumij Topdeals

Bekijk onze acties

Renault Occasions

Renault occasions bij Auto Indumij

Altijd in de buurt

Auto Indumij vestigingen