Auto Indumij ontdekt de leukste strand adresjes van Nederland
Renault Scenic Auto Indumij

De zomerse temparaturen lijken nu voorbij maar de komende dagen kun je toch nog heerlijk genieten van de nazomer. Alle reden om snel nog een dagje vrij te plannen en er erop uit te gaan! 

Wat dacht je van een dagje strand in Zeeuws Vlaanderen die je in stijl kunt afsluiten bij Dok 14 in Cadzand, het beste Zeeuwse strandpaviljoen van Nederland. Ook erg leuk vonden we Het Houtse Meer, een modern paviljoen vlakbij Breda met een prachtig uitzicht over het water. Dé perfecte plek voor een lekkere lunch, borrel of foodsharing in de avond.  En onder de rook van Rotterdam ontdekten we "Pele Surf Shack". Deze eerste plant-based strandtent van Nederland ademt een hele bijzondere sfeer en is prachtig gelegen in het ‘surfersgedeelte’ van Hoek van Holland. Meer weten? Hieronder laten we je deze 3 hotspots op het strand alvast even zien. 

Strandpaviljoen Dok 14

Dok 14 Cadzand

Vlakbij bij strandovergang 14 in Cadzand vind je het beste Zeeuwse strandpaviljoen van 2019. Hier kun je vanaf het grote terras heerlijk genieten van een prachtig uitzicht op het goudzachte strand en een uitgebreide menukaart. Samen heerlijk eten en drinken, dat is het credo van DOK14.  Wij genoten van de pure DOK14 Burger van het Angusrund uit Australië maar is vlees minder jouw ding, probeer dan de Brie salade met walnoot en honing. 

 

ONTDEK STRANDPAVILJOEN DOK14

Paviljoen Het Houtse Meer

De Houtse Meer

Wat een heerlijke plek! Lekker eten en een schitterend uitzicht over het meer! Dat is Paviljoen het Houtse Meer aan de Pannenhuisstraat 40 in Den Hout.  Hier kun je genieten van een stukje taart, een lekkere borrelhap, lunch, diner of ontdek het nieuwe foodsharing als diner. Het kan hier allemaal op een prachtige lokatie aan de bosrand tussen Oosterhout en Breda. Je waant je hier echt even aan het strand! Wij hebben genoten van de Brabantse gastvrijheid. 

 

ONTDEK PAVILJOEN HET HOUTSE MEER

 

Pele Surf Shack

Pele Surf Shack

Pele Surf Shack is de eerste volledig plantaardige strandtent van Nederland. Hier vind je geen loungemuziek en dito meubels, maar surfplanken en blote voeten. Op een schitterende plek aan het surfstrand in Hoek van Holland geniet je van een gezellig sfeertje.  De uitgebreide kaart met heel veel pokebowls, extra lekkere smoothies  en diverse koffiesoorten die door een heuze barista wordt bereid vonden wij een echte aanrader. 

 

ONTDEK PELE SURF SHACK

 

 

Renault e-Plein Air

Renault e-Plein Air. De ideale strandauto

Renault verraste onlangs met de Renault e-Plein Air die tijdens 4L International, het internationale evenement voor de icoon R4, voor het eerst gepresenteerd. Deze unieke zeer trendy auto werd in samenwerking met Renault Classics en Renault Design gebouwd.  Bij de ontwikkeling van de e-Plein Air was ook Melun Rétro Passion, een bedrijf dat gespecialiseerd is in Renault Klassiekers,  betrokken. 

Het resultaat mag er zijn! Met een nieuwe dichte grille, de open carrosserie, de bijzondere wielen en de vrolijke e-Plein-Air-stickers lijkt een nieuwe klassieker geboren. Het interieur is geheel in lichtblauw uitgevoerd. Ook erg leuk vonden wij het rieten mandje aan de achterzijde van de auto waardoor de aandrijflijn minder opvalt en het retro karakter van de e-Plein Air nog eens extra wordt onderstreept. 

Wij denken dat de e-Plein Air het uitstekend op de nederlandse stranden gaat doen. Maar of de e-Plein Air in productie gaat is door Renault nog niet bekend gemaakt, dus dat wordt nog even afwachten. Wij zijn in ieder geval erg enthousiast!