Kijk samen met het Auto Indumij team terug op een bijzonder jaar.

2020 was een jaar dat we ons ongetwijfeld allemaal anders hadden voorgesteld. Een jaar met bijzondere uitdagingen, soms verdrietige momenten maar ook tijd voor nieuwe inspiratie en initiatieven. Ook voor de automotive branche was het afgelopen jaar zeker niet gemakkelijk, maar dankzij de loyaliteit van ruim 25000 Indumij klanten, de inzet van ons team en veel Renault nieuws hebben we het afgelopen jaar toch positief kunnen afsluiten. 

Introductie nieuwe Renault modellen

Zo introduceerden we veel nieuwe Renault modellen, zoals de  Hybride of Plug-in Hybride varianten van de Clio, Captur en Mégane en de volledig elektrische Twingo. Maar er was bij Auto Indumij nog veel meer nieuws te melden! Klanten konden gebruik maken van een aantal nieuwe services, zoals de proefrit op locatie, de gratis inruilwaardecheck en de handige online onderhoudscalculator van Renault. En op onze website lanceerden we onze online showroom met een uitgebreid aanbod van Renault Top Occasions. 

Online showroom geopend

De nieuwe coronamaatregelen van het kabinet betekenen dat de showrooms van onze vestigingen t/m dinsdag 19 januari helaas gesloten zijn. Wij sluiten het jaar dan ook niet af met spetterende eindejaarsshow maar voor informatie, advies of de aankoop van een nieuwe Renault of één van onze Top Occasions zijn onze verkoopadviseurs je graag telefonisch of via onze online kanalen van dienst. Voor service, reparatie en onderhoud blijven onze werkplaatsen geopend. 

9 bijzondere Indumij momenten uit 2020

Steun voor Zorgheldenauto

Half maart, toen de corona-uitbraak serieuze vormen aannam in Nederland, zette auto.nl de actie #zorgheldenauto op touw. Wij zijn trots dat we als Renault dealer de mogelijkheid hadden om een bijdrage aan deze actie te kunnen leveren.  En dat hebben we met de inzet van de nieuwe Clio voor de Bredase Sylvia Donkers dan ook met veel plezier gedaan. 

ONTDEK #ZORGHELDENAUTO.

E-TECH (Plug-in) Hybrid

Renault E-Tech modellen

Dé verrassing van 2020 was de intro van de nieuwe Renault E-Tech range. Van Clio tot Mégane, beschikbaar met de nieuwe E-TECH techniek, die schoon en zuinig rijden mogelijk maakt. We kunnen ons de eerste rit met de Clio E-TECH Hybrid nog goed herinneren; de stilte bij het wegrijden, het comfort en het opzienbarend lage brandstofverbruik. Wij waren dan ook niet verrast door de grote belangstelling van deze nieuwkomer.

oNTDEK DE RENAULT E-TECH 

Clio Bi-Fuel groot succes!

Clio Bi-Fuel

We maakten in 2020 voor het eerst kennis met de Renault Clio Bi-Fuel. Een Clio die speciaal is ontwikkeld voor het rijden op LPG en daardoor al bij 5.000km per jaar een flinke besparing op de gebruikskosten oplevert. Daarnaast is LPG een erg schone brandstof, wat weer goed is voor een beter milieu!  De Clio Bi-Fuel was in 2020 ook bij Auto Indumij één van de best verkochte Clio modellen. 

Bekijk Bi-Fuel voordelen

Introductie Twingo Electric

Twingo Electric

De nieuwe Twingo Electric kwam als nieuwkomer in het najaar van 2020. De eerste volledig elektrisch aangedreven Twingo met een WLTP actieradius van tot wel 270km. Alle ervaring die Renault in de afgelopen 10 jaar heeft opgedaan op het gebied van elektrisch rijden zie je nu terug in de ontwikkeling van de beste Twingo ooit. Een ultieme stadsauto die ook zeker zijn mannetje staat op de buitenwegen! 

BEKIJK DE BESTE TWINGO OOIT

Mara wint Culinair Privé Diner

Mara Foesenek winnares Culinaire Prive Diner Actie Auto Indumij

Tijdens de Renault Dealer Dagen kon de bezoeker meedoen met de actie: win een Culinair Privé Diner bij jou thuis!  De actie bleek een groot succes en wij mochten Mara Foesenek uit Etten-Leur feliciteren. Op veler verzoek lanceerden we onlangs een 2de editie van deze geweldige actie. Wil je ook kans maken op een Culinair Privé Diner? Kijk dan nog snel op onze actiepagina en doe gratis mee. 

Ja, ik wil ook winnen!

Dé Z.E. topper: ZOE

Nieuwe Renault ZOE Private Lease Actie bij Auto Indumij

De Renault ZOE is één van de eerste elektrische auto's met een optimale actieradius. Niet voor niets kozen  vele bestaande én nieuwe klanten voor een nieuwe ZOE. De overheidssubsidie en Renault subsidie maakten het extra aantrekkelijk om de overstap naar de nieuwe Renault ZOE te maken. De Renault ZOE blijft één van de koplopers in zijn segment en ook voor 2021 verwachten wij mooie verkoopresultaten!

Alles over de Renault ZOE

Video promo voor Bink Groep

Bink Groep 2020 video

De relatie met Bink Groep en Auto Indumij bestaat al vele jaren.  De uitbreiding van het wagenpark die recentelijk met een aantal nieuwe Renault Trafic bedrijfswagens kon worden gerealiseerd, was voor ons reden genoeg voor een uitgebreide kennismaking met deze innovatieve onderneming uit Sprundel. 

BEKIJK DE BINK VIDEO

Clio viert 30 jarig jubileum

30 jaar historiie Renault Clio

Sinds de lancering van de eerste CLIO in 1990 is deze Renault icoon de wereldwijde bestseller van Groupe Renault, met inmiddels meer dan 15 miljoen verkochte exemplaren. Dit jaar vierde de Clio zijn 30 jarig jubileum dat werd gecombineerd met de introductie van de Clio E-TECH. 

ONTDEK 30 JAAR CLIO

Ook zakelijk een goed 2020!

Nieuwe Renault Master Auto Indumij

Speciaal voor de zakelijke markt introduceerde Renault de nieuwe Master. Met een volledig nieuw motorenaanbod tot wel 180pk, slimme tractieoplossingen, een Z.E. uitvoering en de aantrekkelijke Work Edition uitvoering beleefde de nieuwe Master een succesvolle introductie. 

ONTDEK DE NIEUWE MASTER