De nieuwe Twingo La Parisienne nu bij Auto Indumij
Twingo Parisienne bij Auto Indumij

Twingo La Parisienne nu bij Auto Indumij

In de jaren ’60 bracht Renault de Renault 4 La Parisienne op de markt. Een auto die in die tijd uniek was. Luxe uitgerust en uitstekend geschikt voor de “Parijse dames” . Wie had toen kunnen bedenken, dat meer dan 50 jaar later zijn opvolger in de showroom van Auto Indumij zou staan? 

Chique afwerking

De nieuwe Twingo La Parisienne krijgt, net zoals zijn voorganger, een chique afwerking. Zo zijn de buitenspiegels in hoogglans zwart gespoten, de achterruiten extra donker getint en is de La Parisienne standaard voorzien van fraaie 16 inch lichtmetalen velgen. Het draait bij de Twingo La Parisienne allemaal om luxe en verfijning. Bekijk bijvoorbeeld het La Parisienne flankmotief en ga eens zitten in de met leder en geruite stof beklede stoelen. Alles getuigd van goede smaak.

De speciale kleur Vert Pistache, waarmee de Twingo La Parisienne is uitgerust,  komt terug in de interieurdetails op het dashboard en rond de versnellingspook. Extra genieten van het La Parisienne gevoel wordt het met als optie verkrijgbare stoffen open dak, dat met één druk op de knop jouw Twingo omtovert in een ware cabriolet.

Extra veel comfort

Met de Twingo La Parisienne pakt Renault deze keer echt uit qua uitrusting. Zo is de airco volledig automatisch werkend, heeft de voorruit een geïntegreerde regen- en lichtsensor en is er een achteruitrijradar beschikbaar die manouveren in de stad wel erg eenvoudig maakt. Ook standaard is de radio Connect R&Go, waarmee gebruikers via de gratis multimedia-app R&Go verbinding kunnen maken om zo rechtstreeks met de smartphone te navigeren, naar muziek te luisteren, contactpersonen te beheren of bijvoorbeeld handsfree kunnen telefoneren. 

De La Parisienne staat nu in de showroom

Ben je ook benieuw naar deze nieuwe aanwinst in de Renault stal? Kom dan snel de nieuwe Renault Twingo La Parisienne bekijken in één van de Renault Stores van  Auto Indumij!  Wacht niet te lang want deze exclusieve Twingo wordt in gelimiteerde aantallen gebouwd!  Wil je alvast online een offerte voor deze exclusieve Twingo aanvragen? Dat kan heel gemakkelijk via onderstaande button. 

 

Twingo La Parissienne offerte

Twingo La Parisienne bij Auto Indumij
Twingo La Parisienne bij Auto Indumij