Auto Indumij Roosendaal. Erkende Renault Service

Receptie

Telefoon: 
Openingstijden: 
maandag: 7:30-17:30
dinsdag: 7:30-17:30
woensdag: 7:30-17:30
donderdag: 7:30-17:30
vrijdag: 7:30-17:30
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Werkplaats

Telefoon: 
Openingstijden: 
maandag: 8:00-17:00
dinsdag: 8:00-17:00
woensdag: 8:00-17:00
donderdag: 8:00-17:00
vrijdag: 8:00-17:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Auto Indumij Roosendaal

Veel Renault rijders kiezen voor Auto Indumij Roosendaal.

Auto Indumij Roosendaal is het officiële Renault Service Center voor Renault en Dacia rijders in West-Brabant. Goed bereikbaar via de A17, maar ook via de A29. Vanuit Breda kies je voor de E312. Woon je in de buurt van Nispen dan bereik je Roosendaal via de N262. Vanuit Tholen is onze vestiging gemakkelijk bereikbaar via de N286. Het kleine gezellige team van Auto Indumij Roosendaal heet je van harte welkom voor onderhoud, services en reparatie van alle Renault en Dacia modellen. Hier proef je de Brabantse gezelligheid! Daarnaast is Auto Indumij Roosendaal ook het adres voor het bestellen van originele Renault onderdelen en monteren wij vakkundig trekhaken en andere accessoires tegen concurrende prijzen. Voor een afspraak met betrekking tot onderhoud en service kun je terecht op onze online afsprakenplanner! Hier heb je de mogelijkheid om gemakkelijk en snel een afspraak in te plannen wanneer het jou uitkomt.

Voor de aankoop van een nieuwe of gebruikte Renault kun je terecht in één van onze andere vestigingen. Kies bijvoorbeeld voor Auto Indumij Etten-Leur. Onze verkopers helpen je graag verder met de aankoop van een nieuwe Renault. Indien je graag een proefrit wilt maken is dit geen enkel probleem. Je kunt vanzelfsprekend uitgebreid proefrijden met jouw gewenste Renault model!

Kijk op www.ikwileenclio.nl!

Altijd al een nieuwe Renault Clio willen rijden tegen de scherpste tarieven? Kijk dan op onze nieuwe actiewebsite www.ikwileenclio.nl! Hier zijn regelmatig extra scherp geprijsde Renault Clio acties te vinden. Ook kun je kiezen voor het populaire Renault Clio Privélease concept. Op deze manier lease je de nieuwste Renault Clio tegen een aantrekkelijke maandbedrag. Bereken nu jouw online maandbedrag!

APK bij Auto Indumij

APK bij Auto Indumij

Bij Auto Indumij Roosendaal kan je altijd snel terecht voor een APK tegen een scherp tarief. Vooraf worden eventuele extra kosten door onze receptionist met jou besproken en vervolgens bepaal jij zelf welke werkzaamheden uitgevoerd mogen worden. Op onze speciale APK pagina lees je alles over de voordelen van het laten uitvoeren van een APK bij Auto Indumij. Ook kan je op deze pagina gemakkelijk en snel jouw APK inplannen bij Auto Indumij Roosendaal.