Ontdek de nieuwe Renault Stores bij Renault Dealer Auto Indumij.
Renault store

WELKOM IN ONZE NIEUWE RENAULT SHOWROOMS

Auto Indumij Dordrecht, Oosterhout en onze nieuwste vestiging in Barendrecht zijn de eerste Renault dealerbedrijven waar je in de Renault Store het complete Renault programma kunt ontdekken. In onze volledig nieuw en volgens de laatste standaarden ingerichte showrooms, kun je je uitgebreid laten informeren. En je kunt Renault nu ook bij ons digitaal beleven. In de speciale Brand Bar bij de ingang vind je iPads met speciale Renault-apps en andere interessante applicaties die je onder het genot van een kopje koffie of thee kunt ontdekken. Op het grote Brandwall-scherm verderop in de store kun je genieten van video's die het merk Renault van nu maar ook van de toekomst onderstrepen.  

PASSION CORNER

Alle nieuwe modellen van Renault worden in onze nieuwe Renault Stores igepresenteerd in speciale geheel nieuw ontworpen Corners. Links bij de ingang vind je de Z.E. corner. Hier kun je kennismaken met het volledige elektrische programma van Renault, waaronder de Renault ZOE. Ook erg fraai is de Passion corner, waar onze nieuwste modellen, zoals de Captur, erg goed tot hun recht komen. De nieuwe Renault Clio is in actuele corner te bekijken. Hier vind je de nieuwe Clio in verschillende uitvoeringen en kleurencombinaties. Zo kun je in alle rust de verschillende mogelijkheden bekijken.

Met als thema "Een klein beetje geschiedenis"  presenteren wij een prachtige collectie Renault miniaturen die de geschiedenis van Renault in beeld brengen. Zo is er bijvoorbeeld een zeer gedetailleerde Renault 16 te zien. Of wat dacht je van de Renault Alpine A310. Op zoek naar bijzondere accessoires voor jouw Renault? Ook hiervoor ben je van harte welkom in onze nieuwe Renault Store. In het grote accessoiresdisplay vind je nu accessoires voor het gehele Renault-gamma. En ga je liever voor een Renault Top Occasion? Ook dan ben je bij Auto Indumij aan het juiste adres. 

 

ONTDEK ALLE AUTO INDUMIJ VESTIGINGEN