Onze visie op Service. Auto Indumij
Helmert de Haas

KLEINSCHALIG KARAKTER

"Ons bedrijf is groot geworden door klein te blijven", vertelt Helmert de Haas. Het is vooral de sfeer en het kleinschalige karakter binnen onze vestigingen die Auto Indumij zo bijzonder maakt.  Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Onze klanten waarderen dat. Een ander voordeel van Auto Indumij is toch wel de goede regionale spreiding van onze vestigingen. Terwijl de meeste Renault dealers hebben gekozen voor één grote centrale vestiging kunnen Renault rijders bij Auto Indumij zowel in West-Brabant en Zuid-Holland in maar liefst 8 vestigingen terecht. Hier heten onze medewerkers u van harte welkom. 

 

KWALITEIT IN MOBILITEIT

"Kwaliteit in Mobiliteit". Dat is waar Auto Indumij voor staat. Onze service adviseurs nemen graag de tijd om je te adviseren over het juiste onderhoud van jouw Renault en kun je bij Auto Indumij terecht voor de aankoop van originele Renault onderdelen. Je maakt gebruik van één van onze vervangend vervoer oplossingen of je werkt verder in onze comfortabele wachtruimtes, uiteraard voorzien van gratis Wifi. In onze werkplaatsen vind je goed opgeleide autotechnici, stuk voor stuk medewerkers met een echt "Renault" hart. Met Onderhoud op Maat en de voordelige Motrio onderdelenlijn hebben wij ook voor de wat oudere Renault modellen een perfecte aanbieding. En is er onverhoopt een reparatie nodig, ook dan ben je  bij Auto Indumij van harte welkom.  

Maar het allerleukste van een autobedrijf is toch dat altijd om "mensenwerk" gaat.  Iedere dag opnieuw, met elkaar, streven om de beste service te  leveren.  En dat is in afgelopen met een hoge klantenwaardering voor onze inzet, goed gelukt. Maar het blijft "mensenwerk". Mocht je een opmerking hebben over onze service of wellicht heeft u een goede tip hoe wij onze service nog verder kunnen verbeteren, dan hoor ik dat graag. Je kunt ons bereiken op klantenservice@indumij.nl of telefonisch op 078-6170000

 

Helmert de Haas