Culinair Prive Diner bij Auto groot succes
Eten van Plien Actie bij Auto Indumij

Superleuke winactie van Auto Indumij

Afgelopen herfst lanceerden wij voor het eerst onze "Win een Culinair Privé Diner bij jou thuis actie". En met succes, want uit meer dan 600 deelnemers mochten wij Mara Foesenek uit Etten-Leur  kortgeleden als winnares van deze smakelijke prijs feliciteren. Het leek ons dan ook leuk om deze winactie opnieuw te organiseren, zodat we nog een winnaar kunnen laten genieten van een overheerlijk culinair privé diner.  

Wie is de gelukkige? 

Inmiddels is ook de winnaar van de tweede editie van onze "Win een culiair Privé Diber actie" bekend! Gerard Luijten uit Drunen heeft samen met zijn vrouw genoten van een heerlijk Culinair Privé Diner van Eten van Plien.  

Gerard Luijten en zijn vrouw genieten van de Win een Culinair Prive Diner actie van Auto Indumij

Heerlijke avond voor Familie Luijten uit Drunen

Dat was echt genieten voor Gerard Luijten en zijn vrouw, de winnaars van de tweede editie van de "Win een Culinair Privé diner actie" van Auto Indumij. Theo van der Donk, de kookkunstenaar van Eten van Plien verzorgde met veel plezier het Culinaire Privé diner. Het was een geslaagde avond waar Gerard en zijn vrouw met veel plezier op kunnen terugkijken. 

Auto Indumij organiseert regelmatig leuke winacties

Wil je ook een keer in prijzen vallen? Houd dan onze actiepagina in de gaten. Hier vind je niet alleen de beste Renault acties maar we maken op deze actiepagina ook regelmatig nieuwe winacties bekend. Op dit moment zijn wij bezig met een nieuwe online quiz waarover binnenkort meer. Kun je niet wachten? Dan hebben speciaal voor alle Dacia fans nu De Grote Dacia Quiz live staan!

 

De Grote Dacia Quiz