Maak kans op een Culinair Prive Diner bij Auto Indumij
Eten van Plien Actie bij Auto Indumij

Superleuke winactie van Auto Indumij

Afgelopen herfst lanceerden wij voor het eerst onze "Win een Culinair Privé Diner bij jou thuis actie". En met succes, want uit meer dan 600 deelnemers mochten wij Mara Foesenek uit Etten-Leur  kortgeleden als winnares van deze smakelijke prijs feliciteren. Het leuk ons dan ook om deze leuke winactie opnieuw te organiseren, zodat er voor de winnaar na de Lockdown een Culinair Privé Diner geserveerd kan worden.  Op veler verzoek is de actie verlengd. Je kunt nog meedoen t/m zondag 31 januari. 

Wil jij ook een Culinair Privé Diner bij jou thuis winnen?

Het enige wat je hoeft te doen is het deelnameformulier in te vullen en wie weet win jij een compleet verzorgd Culinair Privé Diner bij jou thuis! Topkok Theo van der Donk van Eten van Plien staat in de startblokken om  jouw huiskamer om te toveren in een sterrenrestaurant en laat je tijdens een heerlijk 3 gangen diner kennismaken met de meest verfijnde smaken. "Samen genieten en toch veilig in je eigen huis! Doe mee en wie weet ben jij de gelukkige!"

 

MAAK KANS OP EEN CULINAIR PRIVE DINER

 

Tip!  Benieuwd naar de inruilwaarde van jouw auto? Doe dan de gratis inruilwaardecheck en laat je verrassen door de tijdelijk extra hoge inruilprijzen bij Auto Indumij.