Bekijk wie de winnaar is van de Win Een After Summer Break actie!
Johan van Loenhout

Wij feliciteren Johan van Loenhout 

Groot nieuws voor Johan van Loenhout die onlangs de hoofdprijs van de After Summer Break actie in de wacht wist te slepen. Uit ruim 5000 deelnemers werd de uit Wouw afkomstige Johan van Loenhout door storemanager Vincent de Klerk verrast met een vakantiecheque t.w.v. maar liefst € 500,-. Tijdens de prijsuitreiking in de showroom van Auto Indumij Etten-Leur was ook marketing medewerker Ruud Heestermans aanwezig om Johan persoonlijk te feliciteren met deze leuke prijs.  Ook benieuwd waar de reis van Johan binnenkort naartoe gaat?  Houd dan onze Facebookpagina in de gaten. 

After Summer Break Auto Indumij

Leuk! Nominatie voor de After Summer Break Actie

Onlangs zijn door de vakjury alle genomineerden voor de Online Dealer Awards bekend gemaakt. De marketing afdeling van Auto Indumij werd verrast met een nominatie in maar liefst 2 categorieën.  Zo ontvingen wij onlangs een nominatie voor de allerbeste Dealer op Social Media gebied en voor de meest Originele Online Actie waar onze leuke online actie "Wineenaftersummerbreak" bij de jury hoge ogen gooide.  

In totaal zijn van alle automotive bedrijven in Nederland 8 bedrijven genomineerd die ieder kans maken op zowel een vak- als een publieksprijs. "Wij zijn dan ook erg blij met deze nominatie", vertelt marketing manager Roger Dellemijn die samen met Janno en Ruud in de afgelopen jaren diverse leuke campagnes heeft ontwikkeld. 

Op 13 december werden alle winnaars van de verschilllende categorieën bekend gemaakt tijdens een spetterende awardshow in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Auto Indumij is uiteindelijk op een mooie vierde plek geëindigd!