Tijdelijk WLTP Voorraadvoordeel bij Auto Indumij
WLPT info bij Auto Indumij

Koop je vóór 1 september 2018 een nieuwe Renault bij Auto Indumij? Dan profiteer jij van een zeer aantrekkelijk voorraadvoordeel. Hoe dat kan? Er komt een andere methode om nieuwe auto’s te testen in Europa. Dus pak nú je voordeel, voor het te laat is. 

WLTP en Voorraadvoordeel 

WLTP meet de uitstoot van CO2 anders dan het oude systeem. Hoewel de test nog steeds in een laboratorium wordt gedaan, zijn de condities realistischer waardoor de dagelijkse praktijk beter benaderd wordt. Aangezien de CO2-uitstoot de hoogte van de BPM-belasting ( de belasting die je als autokoper in de autoprijs betaalt ) bepaalt, kan dit van grote invloed zijn op de uiteindelijke prijs van de auto. Zover is het nog niet, maar ook de tussenoplossing die op 1 september 2018 van kracht wordt, gaat voor veel modellen leiden tot een hogere BPM die daarmee aanzienlijk in prijs omhoog zullen gaan. 

Da's snel verdiend bij Auto Indumij

Slimme kopers opgelet: 1 september 2018 gaat de tussenfase naar de nieuwe testmethode in. Ook die kan leiden tot een hogere BPM. Het is dus verstandig om voor die datum je nieuwe Renault aan te schaffen. Hoeveel de extra bpm bedraagt? Bij Auto Indumij profiteer je in iedergeval maximaal van alle voordelen! Want we hebben heel veel nieuwe Renault modellen in diverse modellen mét belastingvoordeel kunnen bemachtigen. Zo kun je dus snel en supervoordelig overstappen in jouw nieuwe Renault. Maak daarom snel een afspraak bij één de Auto Indumij vestigingen of bekijk onze speciale Renault actiepagina met een handig overzicht van alle acties! 

 

BEKIJK ALLE RENAULT ACTIES

Alles over WLTP op Renault Indumij NL

Meer weten over WLTP?

WLTP betekent: Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure. Deze meetmethode vervangt de verouderde NEDC-meetmethode (New European Driving Cycle). Waarom? Omdat de WLTP test een realistischere weergave geeft van uitstoot van nieuwe auto’s in de praktijk. Overheden vonden dat de oude testcycli teveel afweken van de realiteit. Bijvoorbeeld de CO2-uitstoot. 

Maar WLTP geeft ook accurate verbruikscijfers weer van elk type auto gecombineerd met het type motor en alle opties die erop zitten. Zoals bijvoorbeeld grotere wielen, een airco of een panoramisch dak. Zo wordt alles eerlijk meegenomen in een uitgebreide test en krijgt iedereen een realistischer beeld van zijn nieuwe auto. 

Wil meer weten over de WLTP?  Bekijk dan de informatieve WLTP video van de RAI via onderstaande button. 

 

BEKIJK DE WLTP VIDEO