Op zoek naar een persoonlijk advies? Kies voor Auto Indumij
Persoonlijk advies Auto Indumij

Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe Renault, een reparatie of een mogelijke uitbreiding van het wagenpark van uw bedrijf. Bij Auto Indumij kun je altijd terecht voor een persoonlijk advies. Over vragen als; Is een elektrische auto iets voor mijn bedrijf of welke leaseconstructie past bij ons? Wij denken graag met je mee.

Auto Indumij heeft dan ook niet voor niets een sterke positie in de zakelijke markt. Met ons aantrekkelijke Renault programma bedienen wij een brede klantengroep. Van startende ondernemers in de taxibranche tot bijvoorbeeld grotere ondernemingen als Cofely, de grootste technische dienstverlener van Nederland, mogen wij tot onze klantengroep rekenen. En daar zijn wij best een beetje trots op. 

Ook weten startende ondernemers ons steeds meer te vinden. Onze verkoopadviseurs weten niet alleen alles over Renault en Dacia maar nog belangrijker, ze zijn jong en ondernemend. Gewend om mee te denken en geinteresseerd in het ondernemerschap. En juist dat is waar een startende ondernemer behoefte aan heeft. 

Daarnaast kennen wij met maar liefst 10 Renault vestigingen in Zuid-Holland en West-Brabant een optimale regionale spreiding. Zo zijn wij ook altijd gemakkelijk dichtbij voor service en reparatie. 

SPECIALE FLEETSALES AFDELING

Speciaal voor de zakelijke markt vind je bij Auto Indumij de afdeling fleetsales die je graag adviseert over de aanschaf van Renault en Dacia personen- en bedrijfswagens. Naast uitbreiding van het wagenpark kun je  bij ons ook terecht over vragen op het gebied van financiering, leasing en autoverhuur. 

 

ONTMOET ONZE ACCOUNTMANAGERS ZAKELIJKE MARKT