Renault PRO-Plus Center. Auto Indumij
Ontdek de voordelen van Renault Pro Plus

Renault PRO+ Bedrijfswagens is hét professionele netwerk van Renault voor het MKB en ZZP’ers met één bestelbus of meerdere bedrijfswagens in het wagenpark. Auto Indumij bedient als Pro+ dealer met 8 vestigingen de zakelijke markt in Zuid-Holland en West-Brabant en is het adres voor de aanschaf en service van jouw zakelijke mobiliteit.

AUTO INDUMIJ IS ÉÉN VAN DE TIEN RENAULT PRO+ CENTERS VAN NEDERLAND

Renault PRO+ is het  internationale concept van Renault voor de zakelijke markt. Leon van de Merbel die samen met zijn collega's, Stefan en Marcel binnen Auto Indumij verantwoordelijk is voor de zakelijke markt, vertelt: "Onze Renault PRO+ Centers bieden oplossingen op maat voor onze zakelijke klanten." Als team helpen wij met onze uitgebreide services ondernemers op weg. En met succes, want wij onderhouden met vele bedrijven in en buiten de regio jarenlange relaties. Je komt onze Renault Bedrijfswagens dan ook overal tegen. 

Bij Auto Indumij vind je niet alleen het complete Renault bedrijfswagenprogramma en financial services op maat. Daarnaast ben je bij ons namelijk ook aan het juiste adres voor service, onderhoud en reparaties door gekwalificeerde Renault technici.  Maar het Renault Pro+ programma biedt nog veel meer voordelen voor ondernemers. Welke? Je leest er alles over op de nieuwe Renault Pro+ pagina.

 

ONTDEK RENAULT PRO+

Speciale services

Een uitgebreid aanbod

  • Ontdek het Renault Bedrijfswagens programma
  • Nieuwe 100% elektrische Renault Bedrijfswagens
  • Proefrit op locatie mogelijk
  • Snel een offerte op maat (incl. ombouw)
  • Financial en Full Operational leasing

Mobiliteit gegarandeerd

 

Renault PRO+ Bedrijfswagens

Mocht er eens een dingetje zijn....

 

Heb je (tijdelijk) een extra bus nodig? Of meerdere bedrijfswagens? Omdat de business harder groeit dan je verwacht? Renault PRO+ Bedrijfswagens lost het op. Met verregaande service van het team van Auto Indumij.

Dus ook met vaste onderhoudscontracten, leasecontracten, overstappen naar elektrisch rijden en omslagpuntberekeningen. Met vervangend vervoer bij diefstal of schade.

Altijd en overal: Renault PRO+ Bedrijfswagens lost het op

 

ONTDEK RENAULT PRO+