Nu bij Auto Indumij. Extra services voor de zakelijke markt.
Extra services vooor de zakelijke markt Auto Indumij

Auto Indumij behoort tot één van de grotere Renault en Dacia dealers van ons land. Dit betekent extra inkoopvoordelen waar je als zakelijke klant van profiteert.  De regionale spreiding van onze 8 vestigingen wordt door onze zakelijke klanten als voordeel gezien. Zo is onze service en onderhoud altijd dichtbij en ervaar je door het kleinschalige karakter van onze vestigingen nog steeds de persoonlijke service.

ADVIES VAN ONZE AFDELING FLEETSALES

Speciaal voor de zakelijke markt vind je bij Auto Indumij de afdeling fleetsales die je graag adviseert over de aanschaf van Renault en Dacia personen- en bedrijfswagens. Naast uitbreiding van jouw wagenpark kun je  bij ons ook terecht over vragen op het gebied van  financiering, leasing en autoverhuur. Heb je een tijdelijke vervoersbehoefte neem dan zeker contact met ons op. Binnen Auto Indumij bieden wij diverse mogelijkheden op het gebied van flexibele shortlease. 

Voor de regio Barendrecht, Dordrecht en Oud-Beijerland is Stefan Boer het aanspreekpunt. Hij heeft vele jaren ervaring binnen de automotive branche en kan je voorzien van een advies op maat met betrekking tot het wagenpark. Stefan is mobiel bereikbaar op 06-50059681.

Het Pro+ Center van Auto Indumij Etten Leur is de thuisbasis van Leon van de Merbel. Hier is ook het complete bedrijfswagenprogramma van Renault en Dacia aanwezig. Leon is accountmanager voor de zakelijke markt voor Breda, Etten-Leur en Roosendaal en kan je volledig op maat adviseren over de aanschaf van een Renault personen- of bedrijfswagen. Leon is mobiel bereikbaar op 06-21396907.

Marcel Nederveen is de accountmanager van Auto Indumij voor de regio Breda en Oosterhout. Marcel geeft je passend advies op het gebied van zowel personenauto's als bedrijfswagens. Marcel is mobiel te bereiken op 06-11220667. Onze accountmanagers worden ondersteund door de Back Office die bestaat uit Petra Timmerman, Thérèse Pieters en Jasper van Zanten.

INDULEASE BIEDT AANTREKKELIJKE LEASETARIEVEN

Op zoek naar een compacte leasemaatschappij die snel kan schakelen? 

Indulease richt zich met name op het midden- en kleinbedrijf. Indulease biedt leaseoplossingen op maat tegen zeer concurrende tarieven. In vergelijking met andere regionale leasemaatschappijen opereert Indulease als onafhankelijk adviseur. Hierdoor kun je bij Indulease naast scherpe leaseaanbiedingen voor Renault en Dacia ook terecht voor het leasen van andere merken. Meer weten? Maak een afspraak met Indulease op 076-5039315.

 

MAAK KENNIS MET INDULEASE